Kasesiirup
Kasesiirupit tuntakse ja hinnatakse tervisliku magustajana kuna selles on vaid looduslikud suhkrud (fruktoos, glükoos). Aurutatud ja pastöriseeritud kasemahlast siirupis on säilunud kõik kasemahlale omased kasulikud mineraalid (kaalium, kaltsium, tsink, magneesium), vitamiinid ja loomulikult ka täiesti ainulaadselt erilised maitsenüansid.
200 ml siirupi tegemiseks kulub 22-24 liitrit värsket kasemahla: liigne vesi aurutatakse aeglaselt välja, saadud siirup pastöriseeritakse.
200 ml siirupi tegemiseks kulub 22-24 liitrit värsket kasemahla: liigne vesi aurutatakse aeglaselt välja, saadud siirup pastöriseeritakse. Naistepuna ürt lisab eriomase mõrkja meki ning rahvapärimusest tuntud toimed.
200 ml siirupi tegemiseks kulub 22-24 liitrit värsket kasemahla: liigne vesi aurutatakse aeglaselt välja, saadud siirup pastöriseeritakse. Nurmenuku ürt lisab veelgi magusust, mida tasakaalustame tilga sidruniga, ning rahvapärimusest tuntud toimed.